Over ons

Algemene informatie

Het nieuwe Chirojaar wordt ingezet op 20 september 2020, en loopt tot aan het kamp van 1 tot 11 juli 2021.

De activiteiten vinden plaats op ons terrein (wandelpad langs de parking van de Orchidee/zaal Volkswelzijn), de fruitige speelweide of het bos.

Elke zondag kun je terecht bij Chiro Ruien van 14 uur tot 17 uur.

Het gebeurt wel eens dat er activiteiten verschuiven naar een vrijdagavond bijvoorbeeld of zelfs eens wegvallen. We proberen dat uiteraard tot het minimum te beperken maar sommige periodes (fuif, examens, kiekefret) zijn voor de leiding heel druk. De agenda van jouw groep vind je terug in het boekje die je tweemaandelijks krijgt als je naar de Chiro komt. Het boekje kan je ook altijd digitaal onder het rubriek downloads terugvinden.

Nog vragen of zit je met iets, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Je kan ons mailen naar chiroruien@gmail.com of de hoofdleiding contacteren via Suzanne Tanghe (0493 19 26 45), Margot Verbeke (0487 63 75 23) en Wodan Tas (0487 68 82 27)

In iedere boekje kan je ook iedereen zijn nummer terugvinden, aarzel dus niet om contact op te nemen met je groepsleiding als je vragen of problemen hebt!

Voor wie?

In de Chiro kan je terecht vanaf het eerste leerjaar en dat tot het laatste middelbaar of van 6 tot 18 jaar!

Heb je de startdag gemist, of is jouw interesse later gegroeid?
Kom dan gerust eens op een gewone zondagnamiddag langs om het eens te proberen!

Je inschrijven kost slechts 35 euro voor alle groepen.

Zo is jouw kind dan ook verzekerd en krijgt hij/zij elke zondag voldoende drinken!

Daarnaast zijn er een paar speciale activiteiten per jaar waar we een democratische prijs voor vragen. Zo gaan we jaarlijks naar een pretpark en vertrekken we ook eens op weekend.